Photoshot Siti NorSherina

Mood : mata berat -_-
Location : Ruang tamu rumah
Time :  9.35pm
In My Mind : Malam ni ade aktivit photoshot bersama rakan aku.
Photo & Edit by : Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya (Beginner)
My Photography Page : SYED HILMI PHOTOGRAPHY
My Blog Fan Page : SYED HILMI BLOGSPOT

ASSALAMUALAIKUM....

Siti NorSherina ni ialah senior aku di kolej. Aku mula kenal dia ketika aku mengikuti progrem yang dianjurkan oleh sebuah kelab di kolej aku iaitu Kelab Pecinta Alam. Ahli kelab itu membuat aktiviti mendaki Gunung Stong di Kelantan dan aku adalah antara 2 peserta terakhir yang mendaftar bagi mengikuti aktiviti itu. Semenjak dari situ lar aku kenal senior yang bernama Siti NorSherina.

Gambar di bawah ini aku ambil ketika aku dan dua orang rakan aku iaitu Nuratiqah dan Asyraf pergi ke Putrajaya bagi mengikuti hari Sejuta Belia di sana. Pada waktu itu juga Siti NorSherina pon turut pergi dan kami bertemu di sebelah petangnya sambil bersantai di sebelah tasik di Putrajaya. Dengan kesempatan itu, aku,Asyraf,Nuratiqah dan Siti NorSherina melakukan ativiti bergambar dan dibawah ini adalah beberapa hasil dari lensa kemera aku.



28 comments:

Ilyana Abdul Wahab said...

cantek mOdel awk...!
gmbr pOn cunn! :D

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Ilyana Abdul Wahab ; thanks ilyana..=)

a c a p™ said...

asal mke die cm tmbm n cm xnk snyum..heehhe

Izatie said...

Cantik nyeeeee ! I suka shawl pink tu !

Syed Hilmi Syed Yahya said...

a c a p™ ; hahaha...hentah lar...try ko tanye dia...heheh...

Izatie ; heheh...thanks Izatie..nk shawl 2,try mintak kt model 2...hehe

::rinzz A:: said...

syed:nice..suke sangat.....
acap:asyk mempertikaikan senyuman itu....
izzati:nak pinjam shawl kite>>:)

Sally Yatiey said...

wah ^^ Cantek model tu :D
Shawl pink tu pon cantekkkk jugak .

IFA Athirah said...

gmbr ni u amik guna kamera ape?ade edit skit2 x? tnye sbb gmbr cantik.huu.jeles2

Korie said...

best x jadi photographer???

Aunty P :) said...

alahai comel nye la hai .
teringat dulu-dulu selalu gak follow member photoshoot . pernah la ade gamba berangan gini-gini ;)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

:rinzz A: hehehe..thanks model..haha

Sally Yatiey ; thanks sally,,=)

IFA Athira ; thanks,ade edit ckit,ni gune nikon DSLR...=)

Korie ; best kalu dpt hasilkn gmbar yg cantik...=)

Aunty P :) ; hehehe..best kn g photoshot...hehe

nawal addina said...

model tu comel ! ;)

btw , pic tu lawa laa . pndai awk maen

ArxarNadhirah said...

nice work syed hilmi.
keep it up :)

♥Aien Najwa♥ said...

waaaa..best nyer jd model cam siti norsherina..^_^..
gmabar anda terbaek !!!

♥ norlida ramli ♥ said...

cantik nye !!!
btw,,dh follow blog nih =)

Ummu Khaulah Hasan said...

oh, gambar grapher, singgah sini balik ;)

mekaseyh singgah blog saye..

pasni tolong amek gambar saye plak eh.

pastikan uke saye yang hodoh ni bertukar jadik megan fox. haha !

Maya Lisa said...

boleh tak saye nak cube jadi model awak jugak ! *eceh !pasan ! tak tak ! memain !

fifie said...

nice job broo ! keep it up oke :)

rosmanizan said...

thumb up.....good job...bro.......

nursyamime said...

chantek pix 2..:)

eclipsesweet said...

nice... pandai awak edit.. :)

Cik Itam said...

cantik!!bila nak snap photo Cik Itam lak??hehehe

adlin linda said...

cantiklah gambar2 guna DSLR ni kan..teringin nak dapatkan satu...amik gambar apa pun jadi cun..
kredit juga utk model ini..

cik Dil said...

jeles2..nak pic mcm ni jgk..lmbatnya nak balik melaka..nak cari awak..hehhee

Syafiq Rosli said...

wah smart owh..:)

liputan-madura said...

smart shoot, good luck friend

Liyana Zahim said...

Photographer ke? Jum menembak!

pete said...

cantik gmbr2 kt atas.
angle2 pon da mcm pro da.
good job.