Photoshot with Rafie and Anuar

Mood : Bosan gred A+
Location : Ruang tamu rumah
Time :  9.21pm
In My Mind : Boring betul waktu cuti sem
Photo & Edit by : Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya (Beginner)
My Photography Page : SYED HILMI PHOTOGRAPHY
My Blog Fan Page : SYED HILMI BLOGSPOT

ASSALAMUALAIKUM...

Anda ingat tak lagi entry aku sebelum ini yang bertajuk Photoshot with My Friend.? Kalau anda yang mengikuti apa sahaja entry yang dihasilkan oleh aku,pasti anda ingat. Betul tak..?? bagi yang belum tahu tidak mengapa,anda masih boleh melihat dan membaca dengan klik di SINI.

Gambar di bawah ini aku tangkap di Dataran Pahlawan dan Masjid Selat Melaka. Kawasan di situ sunguh cantik untuk photoshot lebih-lebih lagi di Masjid Selat. Bagi yang pernah pergi di sana pasti tidak melepaskan peluang untuk bergambar kerana suasana dan latar belakang sunguh cantik jika mahu menghasilkan sebuah gambar portrait.  

Ok lar,jom tengok gambar yang aku tangkap ini. Sebelum itu,aku ni bukan seorang photographer cuma benda ni aku jadikan sebagai hobi dan aku masih beginner dalam fotografi dan editing. Semua gambar di bawah ini adalah hasil dari aku sendiri. aku harap anda boleh terima semua hasil seni aku.


 




P/S : Kalau anda mahu lihat lebih banyak lagi hasil seni dari aku,boleh lar join page aku di FB dengan klik di SYED HILMI PHOTOGRAPHY

18 comments:

iQha _ Kay said...

siyesly...pic ko semat doe..hahahha..comel lak aq tgk sepu nuwa..hahhaha..pi'ee..hahah..klaka la muke ko..hahha

Korie said...

Nice yoo!

Syed Hilmi Syed Yahya said...

iQha _ Kay ;hehehe...thanks...diorg bakal model 2...hehehe

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Korie ; thanks a lot korie...=)

atien rashidi said...

syed : nk tanye member u yg mate sepet tu saipuranuar ke ??

Syed Hilmi Syed Yahya said...

atien rashidi ; yup...nape..?? kenal ke..??

i'm ezza haniza said...

model first tu fotogernik.yang kedua tak.:P

atien rashidi said...

syed : laaa kenal sgt ! die member i since skola menengah kot HAHA ... laa kwn u rupe nye ... satu tmpat study ke ? ... peehhh da jd model TOKSAI skang :)

syamsid dhuha said...

gambo lawa la :)

kjaharun said...

:).. nice job!

misSbLurRy said...

no 2 je nak comment

masih kaku model nye..memerlukan penghayatan lg....softkan sikit bdn 2...

yg lain CUN!!

zacky786 said...

smart bro ~

rosmanizan said...

foto 1st....line agak terlebih sedikit la...pendapat sya la....
foto lain THUMB UP......

Ariena Hisham said...

Follow your blog! ^^ . Nice shot :)

Opah Kentang said...

wah...cantik giler view kat dataran pahlawan tu :)

cik Dil said...

style giler..sukaaa^^

Puteri Kasih said...

wah photo-photo memang terbaik...saya pun nak photoshoot la..hehehe

http://www.puterikasih.com

fifie said...

niceeeee ! keep it up okee.. oh ! already follow ur blog, syed :)