Photoshot With RKF (coming soon)

Mood : Blur di pagi hari
Location : Ruang tamu rumah
Time :  10.27pm
In My Mind : Banyak gile gambar yang nak diedit.
Photo & Edit by : Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya (Beginner)
My Photography Page : SYED HILMI PHOTOGRAPHY
My Blog Fan Page : SYED HILMI BLOGSPOT 


ASSALAMUALAIKUM....

Beberapa hari yang lepas,aku ada join outing bersama group RKF. Klau anda pernah baca entry aku sebelum ini,pasti anda sudah tahu,kalau yang belum tahu,anda boleh klik di SINI.  

Tujuan aku hasilkan entry ini adalah sebagai pengenalan kepada entry yang bakal aku keluarkan tidak lama lagi. ini kerana banyak lagi gambar yang belum siap di proses atau diedit sepenuhnya. Di bawah ini adalah sampel gambar yang aku tangkap ketika outing bersama group RKF di Melaka. Jika anda mahu tengok dan lihat gambar  sebenar yang aku tangkap,anda boleh tungu entry yang akan muncul tidak lama lagi di blog ini.



9 comments:

efa said...

wow nak tgk cecepat sikit best ni suka2 hehe

Syazwani Amira said...

canteknye gambar2 2...
x sbr jgk nk tgk entry strusnye ni :)

ghostwriter said...

ewahh..hamba pun berminat tuk jadi model lah~ ekekeke...=p

PenDekAr LauT said...

Tak sabar nak tgk hasil seni bro...

mazeermohamad said...

wowowow! terbaik la!!!!!!

I'm not hacker!!

Rimbun Photography said...

smua shoot cantik2..bgs2...ada kemajuan..next time kalau ada outing inform la kt aku..

shekyn chipsmore said...

nak jadi model bole..wkaakka..persan lby gini la..kikiki^^

= d = said...

nice..!!
:)

miss3808 said...

bro, semart lah gambar.. ^^