Berminat Untuk Belajar Fotografi..??

Mood : Tonton  badminton...
Location : Ruang tamu rumah
Time :  8.18pm
In My Mind : Duit banyak habis hari ini...
Photo by : Macha Farizal
My Photography Page : SYED HILMI PHOTOGRAPHY

ASSALAMUALAIKUM....

Ingin belajar fotografi..?? ingin masuk kelas fotografi tapi tidak mampu bayar yuran yang mahal di luar sana..?? disini lah jawapannya. Anda boleh belajar fotografi secara PERCUMA. Tidak dikenakan syarat cuma anda hanya perlu ada minat dalam dunia fotografi. Untuk maklumat lanjut anda boleh hantar email ke Macha Farizal [mobilestudiophoto@yahoo.com]

Basic DSLR - Photography 101 - 2011
Location : Melaka
Fee : Free (Sponser by government)
Tutor :  Macha Farizal


Berminat? emailkan butiran diri ke mobilestudiophoto@yahoo.com [Photography 101]

Name :
Address :
I\C :
FB : 
Phone:


**tidak ada kamera pun tak mengapa janji ada minat. Dari - Macha Farizal
**tarikh kelas akan ditentuan oleh Macha Farizal

Di bawah ini adalah gambar bekas-bekas pelajar yang telah menjalani kursus fotografi ini baru-baru ini.








13 comments:

semutmerah said...

cool [!]

munGe سلواني said...

minat jugak..tpi tade mse la..:)

Citarasa Rinduan said...

wow....

Syed Hilmi Syed Yahya said...

samutmerah : thanks semutmerah...=)

munGe : bukan selalu dapat pelunag mcm ni,klau sekali sekali luangkn mase ape salahnya...=)

Citarasa : jom join sekali...=)

cik Beskod said...

wah best nye.. huhuhu.. syg nye jauh di sana.. x dpt join la huhuh kalau dekat tdi boleh la hehehe

bukan photographer said...

ini..ini..ini peluang keemasan yang aku tunggu..klu nak g kelas berbayar mmg aku xmmpu..sbb tgh xde income skg ni..kat melaka selalu buat area mane?

Syed Hilmi Syed Yahya said...

cik biskod : hehehe...bukn selalu dpt peluang mcm ni,,ape salahnye jalah jauh..bkn selalu pon...huhu

bukan photographer : hehe..betul2...melaka kt kolej komuniti bukit beruang...

MiSs PoPuLaR said...

macam mana nak join !!

Hurun Akita @ Ciktika said...

best nye geng fotographer ni...

Hurun Akita @ Ciktika said...

best nye geng fotographer ni...

aiman farhan said...

Salam..
Bro..
budak umo 16 tahun leh join ke ?
Camera takde..
tapi minat gila2.. :D
function camera semua dh tahu..
just nk snap gmbar bg lg lawa..

P/s: Sedang kumpul duit beli D90.. :D

b@bYgUrl said...

berminat giler2 ttg fotografi tapi camera ta de... n modal ta cukup...

Syahira Serjei said...

Da snd emel