Seronok Bersama Mereka

Mood : Tak sabar nak berbua puasa
Location : Tepi pantai PD
Time :  4.28pm
In My Mind : Esok lecture nak sampel lagu untuk video koprat...
My Photography Page : SYED HILMI PHOTOGRAPHY

ASSALAMUALAIKUM...

Mingu lepas aku,classmate serta sifu fotografi pergi belajar fotografi di sebuah tempat yang aku tidak ingat apa nama tempatnya. Waktu itu aku dan rakan-rakan belajar cara mengunakan speedlight pada body kamera. Pada mulanya aku tidak tahu apa kepentingan mengunakan speedlight pada body di siang hari. Selepas saja sesi mengeshoot ini tamat baru lah aku tahu apa kelebihannya dan cara nak setting speedlight dengan betul. 

Dibawah ini adalah sifu serta classmate aku ketika sesi mengeshoot. Macam-macam gelagat aku tengok waktu itu. Ada yang panjat pokok,setting kamera,cari angle yang cantik-cantik dan sebagainya. Kalau anda nak tahu lebih lanjut,boleh tengok gambar di bawah ini lama-lama...=)


2 comments:

Hanif Idrus Blog said...

Dahsyat....posing...jurugambar

Shahirah Zainol said...

nak belajaq jugakkkk :((