Muslimah Photoshoot : Nur Hanisah Zaidan

Mood : Tak sabar nak layan Maharaja Lawak Mega....
Location : Di dalam kamar
Time :  9.25pm
Photographer & Edit by : Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya
My Photography Page on Facebook : SYED HILMI PHOTOGRAPHY    
Official Photographer :  Tarbus Studio

ASSALAMUALAIKUM dan selamat malam semua yang singah ke blog saya pada waktu malam. Hari ini saya update & upload sedikit gambar yang saya shoot pada awal bulan 11 yang lalu.  Pada awal perancangan, saya ingat nak update mengenai photoshoot ini pada bulan 11, tapi di sebabkan sebuk dengan kerja,jadi tergendala la hajatnya.

Sebenarnya,dah lama saya dah tak merakam gambar talent ni,kali terakhir pada bulan puasa lepas iaitu shoot Muslimah Versi Lebaran (Versi Outdoor & Versi Indoor). Sekarang ni selalu tangkap gambar Wedding, Pre-Wedding & Engagement. Jadi sekarang ni,ada kekok sedikit sebab merakam gambar perkahwinan dan model amat berbeza walaupun ada sedikit persamaan. Ni pun nak menaip panjang dah tak tahu,takkan nak cerita pasal bola semalam Thailand vs Malaysia,lari tajuk lar nanti. Gambar di bawah ini adalah hasil dari tangan saya sendiri.

Photo by : SYED HILMI PHOTOGRAPHY
Talent : NURHANISAH ZAIDAN
Studio : Tarbus Studio











©Syed Hilmi Photography 2011. All right reserved 

1 comment:

hijab lense said...

cantik gmbr tu, pndai photographer ambil gmbar..skrg tlh ramai photographer wanita sudah berjaya. gud luck ;)