In my camera lens – part 8 ; Senja 2010

ASSALAMUALAIKUM


Tahun 2010 kian melaburkan tirainye seperti waktu senja. Bermulalah hidup kite dengn perubahn tahun demi tahun iaitu tahun baru 2011,,(ape da aku merepak ckp tahun2)...haha...ok lar,,,syed berterus terang,,entry nie sebenarnye,adalah entry terakhir syed dalam dunia blogger...lpas nie pada tahun2010 syed dh x menulis lagi,,,mitak maaf kepada semua follower kerana syed dh stop berblogger untuk tahun 2010..selamat tingal semua...tp itu 2010,,2011 syed berblogging lgi eh,,,hehe,,,kejutan x..?? haha...klau terkjut.buat muka terkejut sikit,,,hehe,,,

Ok lar,,sebagai entry terakhir syed pada tahun 2010 nie,syed menyediakan gambar khas untuk tahun 2010 sebab akan melabuhkan tirainye tidak lame lgi..ok lar,,,jom tengok gmbar yg ala’ala penamat tahun 2010.....





ok lar,,ini je lar entry trakhir dari syed,,,sekarang,syed dah ade azam,,azam syed ialah sama macam  azam tahun lepas,nk jadi yg terbaik diantara  yg terbaik...hehe...ok lar,,last sekali,syed nk mintak maaf kepada semua kalau syed ade wt salah n silap or terkasar bahasa,,,syed minak ampun,,,hehe,,i'm sorry,,,hehe,,,harap maaf,gambar x berape nak cantik.....hehe

ASSALAMUALAIKUM...!!

selamat tahun baru...!!


12 comments:

My Bloggie ! said...

cantek :DD bagi 5 bintang hehe

Miss Yaty said...

wah!! chanteq nye...hebat!

Selamat tahun baru 2011. apa azam tahun baru?

whitecappuccino said...

cantiknyer!!
selamat tahun baru...

Syed Hilmi Syed Yahya said...

My Bloggie ; 5 bintang...?? waa...thankz..!! kene belanje ni nnt...heheh


Miss Yaty ; thankz miss yaty,azam tahun baru same je mcm thun lepas...hehe...nk jadi yg terbaik,diantara yg terbaik,,,,


Whitecappucino ; thank..!!! selamat tahun baru,,,hehe

norsakinah said...

pic sangat lawa lawaa ;)

happy new year !

SweetSyaza said...

lawa lahh gambar2 sume..suke :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Nor sakinah ; thankz kina..!!happy new year 2...hehe


Sweetsyaza ; thankz syaza..!! nice to meet you,,,

syAzAnA said...

cun giler gambar. jelesss

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Syazana ; gmbar biase je,just waktu senja...ape2 pown thankz syazana...!! hehe

miss hunnybunny said...

happy new year syed..wee

Syed Hilmi Syed Yahya said...

miss hunnybunny ; happy new year 2 miss hunnybunny...hehe

Cik Sara said...

happy new year... gambar2 yang cantik disitu..