BEN ASHAARI

ASSALAMUALAIKUM...

  • Kenape entry nie tajuk dia Ben Ashaari..??
  • Nak tahu....??? 
  • Salah satunye sebabnya ialah Syed suka dengan idea-idea  Abg Ben yg boleh membuatkn kite tidak kering gusi melihat telatahnya dan membuat kite berpusu-pusu ke blognye kerana sering mengadakan segment-sagment yg boleh kite semua ahli blog menyertainya. 
  • Abg Ben juga selalu menghasilkan entry yg simple,maksud syed tidak terlalu panjang dan tidak terlalu pendek. 
  • Walaupon simple entrynye, isi-isi pada entry nye tetap mantap dan tidak membuatkan kita boring membacanya. betul x..??
  • Antara entry yg syed paling minat sekali ialah tiru gaya awek blogger.
  • Syed paling respect Abg Ben yg berani tiru gaya blogger lebih2 gaya manja para blogger wanita 
  • Bukan senang tau nak tiru n nk letak pic yg kite tiru 2,slah satunye sebab ialah segan.
  • tp Abg Ben brani dan membuatkn para belogger tertungu-tungu entry Abag Ben mngenai tiru gaya awek blogger kerana entry nye membuatkan kite gembira dngan gayanya.
  • Bukan entry mengenai tiru gaye awek blogger je yg syed suka, memang banyak lagi ar entry yg syed suka yg Abg Ben hasilkan.nak cerita semua karang, panjang lebar lgi syed bercerita...hehe
  • Bagi siapa yg belum mengenali Abg Ben,boleh lah klik di SINI
  • Kalau siapa nak tengok entry Abg Ben yg bertajuk Tiru Gaya Awek Blogger, boleh pilih n klik di bawah nie...
  1. Tiru awek blogger posing  
  2. Tiru gaya awek blogger  
  3. Tiru gaya awek blogger  
  4. Tiru awek blogger  
  5. Tiru gaya awek blogger penutup 2010 
  6. Tiru gaya awek blogger 2011 
  7. Tiru awek blogger g shopping 
  8. Tiru gaya blogger awek bermuncung 
  9. gaya blogger awek dan sebenarnya aku 
  10. Tiru gaya awek blogger jaga muka 
  •  Akhir sekali,memang rugi siapa yg x join sagment  yg Abg Ben buat n Memang rugi siapa yg x bace entry-entry yg terbaru dari Abg Ben
  • Kerana, sagment-sagment dari Abg Ben itu ialah untuk membantu para blogger baru seperti anda untuk menjadikan blog anda dikenali ramai.
  • Akhir kata dari syed,majulah blogger untuk semua....
  • Assalamualaikum n selamat tahun baru...

18 comments:

ayulunera said...

tau takpe.....style blog die lain dari yang len..
tu yang follower die pon beriban dah...
ehhehe.....

Syed Hilmi Syed Yahya said...

ayulunera ; betul2...klau g je kt Blog abg Ben,pasti x boring,,,ade je sumthing yg boleh wt kite hppy,,,

nurana nizam said...

hehehee abanh ben cool sempoi jee :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

nurana nizam ; betul2..!! ssh nk cari bloger yg sempoi n cool mcm nie,,,hahaha

Cik Yana said...

Ingatkan betul tadi 4ribu orang komen entry ni,,
hehhee~
cik Yana dah cabar dia tiru gaya cik Yana, tapi dia x buat lagi,,
hahaha~

MIMIE AIZA said...

heee.. encik ben mmg best :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Cik Yana ; klau abg Ben x buat...meh Syed try buat,,,haha...just kidding...


Mimie Aiza ; betul2..!! Abg Ben sporting..!!

Ms. Dyla Qistina said...

ben ashari.. selalu sgt nama dia di blog2 bila blogwalking. :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Ms .Dyla Qistina ; hehe,,sebab blog ben Ashaari best...hehe

Lulu caldina said...

Selamat tahun baru..
Semoga terus sukses dan berjaya dalam hidup yer..

nur said...

setuju dgn entry ni..
tak join segmen harimau ke

Azie Azra said...

eh.link yg abg ben wt entry sal my header pn ade.he3.namo wt gaye awek blogger juga ke?

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Lulu caldina ; thankz caldina..nice to meet you...=)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Nur ; x sempt,,just jadi tukang komen je ar yg dh masuk segmen 2,,,hehe

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Azie Azra ; waa..awk rupenye...same x abg ben tiru gaye awk 2..?? bgi sy same...hehe

NuSaNa NoSa 91 said...

wahahahaha~ tu la pasal.. xpernah lg org wat en3 sal nih.. ^_^

p/s: thanx ye syed coz sudi follow keen.. keen follow sini blek.. slmt berkenalan yep~ ^_^

Syed Hilmi Syed Yahya said...

NuSaNa NoSa 91 ; betul2,,,abg ben memang creative...urwelcme,,,selamat berkenalan,,,hehe

Ahmad Haziq Azlan said...

selamat tahun baru juga.....hohohohoho.....nak abes dah 2011....