lagu+lagu+lagu,,,huuaaa,,,,,,!!!

assalamualikum,,,,

sy Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya Bin Syed Yusof Bin Syed Mahmud...
haa...panjangkan..?? ade lagi,just x lrat nk sambung....hehhe

Hari nie seperti biase ar(mcm x biase ar lak..heh) sy on9 blog..
biase ar,mase lapang perlu dipenuhi dgn membace d blog sape2 saje yg aku smpat singah...
yg mane aku singah pasti aku akn meningalkn jejak,,,hehe btowl x..??
(betul kalu anda dapat jejak aku balik heheh)
tahniah kepada anda yg berjaye menjejaki aku balik,,,hahah

kali nie aku nak bagi tahu yg aku melancong ke blog korang (yg sempat)
wah...cantik giler blog korang nie....jeles aku,,,haha

setiap blog yg aku singah pasti ade lagu,(yg x de 2 bagus,tiru mcm aku..hehe)
sebenarnye bagus korang letak lagu,,,bagi aku mybe bgus untuk korang ar...

bagi pendapat aku,...
aku nie suka pergi bace blog korang n aku pasti akan bukak banyak blog dlm 1 1 mase...
jd,lagu pown banyak ar aku dengar dlaam 1 mase,,
jadinya berduet ar blog korang dgn blog org lain...hehhe
tapi aku x salahkan korang pown,,,
just nak g tahu yg membacenye org,bukannye anda,..
cuba bayangkan kalau org 2 x suke lagu yg korang sajikan...
pasti dier terus out korang nye blog tampa bace pown entry korg...
sedihkan..??
x semestinye blog lawa org akan bace,,,
setiap org,lain stail membace,,,
ade yg suka bising,ade yg suka senyap,,,
mcm aku nie dua-dua keadaan 2 ade n aku leh serasi..haha..
ape2 pown fikir2 ar k,,,
jangn marah kt aku tau,,,alu just nk bagi pendapat je,,,
mcm nie ar aku ketika bace blog korang..
aku just buka lagu yg aku nak dngar je kt laptop aku...
jd,x ar tergangu concentration aku time membace,,,
ape2 pon...aku tetap akan mmbace blog korang semua coz best mmbace,,,,!!
b4 dat,aku mintak maaf kalau ade yg terase k...
bye2....assalamuallikum...
follow syed ye,,,hahaha

14 comments:

maya said...

wah..xsuke lagu sembarangan lah ni ek..hehe..thanks folo sy...nice to meeet u.. :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

hehe,,,betowl2...nice to meet you 2...=)

Enna Banana said...

muka orang utan! tabolebla,
tapi enna x suka letak lagu kat blog
agak semak disitu
kadang2 kalau bukak 10 blog, 10 lagu yang main, pening ! pening! ahaha

Syed Hilmi Syed Yahya said...

hahaha,,,sme ar kite,,,,pening kepale dibuatnya...smpi leh wt hilang mood nk membace blog,,,,hehe

Enna Banana said...

sebab tuh bila enna blogwalking, enna mute the sound, so that, x terganggu la aktiviti murni enna nih, ahahaha :P

awak! awak buang verification kat comment nih, kalau awk buang lagi senang and suka org nak comment, trus me :)

hernameisatiqah said...

eh eh eh. tapi saya suka lagu tu. dia menunjukkan mood saya waktu tu. haha. tapi, takpa, lain org lain pendapat. heh.


hmm. im agree with enna banana, kalau buang verification tu, lagi ramai orang suka komen. sebab verification tu macam kacau mood org nak mengomen lah. org cakap macam potong stim gitu. eh eh. saya tak melucah. saya cuma bagi contoh. weee. :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

buang verification..??? mcm mane 2...?? syed org bru kt blog nie,,,x sampi pon sebulan lgi,,,,jadi bbnyak lagi yg syed x thu....syed neet your help....!! hehe

My Bloggie ! said...

yep2 btl2.. lagu tu buat kita terpakse cepat2 cari butang mute. leceh kan. a,ah xreti gak nak hilangkan. acamane ??

nik rosmawati said...

sama la.tak suka sgt la lagu yg ade kat blog.kadang2 mengganggu.

Syed Hilmi Syed Yahya said...

betowl2,,,dat y kite kene pndai n kene bace hati pembace...kalau x ilang pembace entry kite walaupown follower banyak...

hernameisatiqah said...

eh eh. meh sini nak ajar. kita pon org baru kat blog nih, heh. ecehh. macam pro je. padahal tak sampai sebulan buat blog. kehkehkeh.

ok, mula mula.

1)pergi dekat dashboard.
2)klik design
3)klik setting
4)klik comment
5)scroll down.

*nanti dia tanya bla bla bla word verification amenda ntah. then. klik NO! ok.

itu saja untuk hari ini. selamat mencuba. cewahh. weee. :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

hehe,,,thankz coz membantu...

Muslimah Optimis said...

salam

terbekenan pulak nak komen pasal lagu ni...

MO pun sama suka bukak blog banyak2 dalam satu masa..penuh tabs...

lappy MO ni memg dah sedia ada headfon, so kalo dah lagu banyak2 tu MO mute je atau terus tanggalkan headphone..

tapi lagu kat blog MO boleh mute...
jemput la melawat blog MO..xmau dengaq lagu mute je, dekat bawah sekali keh..tq

Syed Hilmi Syed Yahya said...

heheh,,,thankz,,,same ar kite yg tangalkn headfon 2,syed pown mcm 2 gk time bile lagi dh bercampur-aduk,,,hehe