Header Syed buat untuk kawan Syed......

ASSALAMUALAIKUM


  • Penah dengar x tajuk entry nie...??
  • Kepada yg belum penah dengar nama tajuk entry yg Syed buat nie,boleh klik di SINI
  • Masa Syed post entry tersebut,ramai yg nak header & mintak Syed buatkan header mereka.
  • Syed boleh kalau nak buatkan,tapi Syed bukan expert editor.
  • apa-apa pon  Syed akan cube buat yg terbaik untuk korang semua.
  • kalau nak Syed buatkan,senang je, cara-caranya ialah:
  1. korang join facebook syed yg ade kt sebelah kanan dan klik LIKE
  2. lepas tu,korang upload 2 or 3 gambar korang di situ. (pastikan URL blog korang dan nama korang ada pada 'add a caption' di gambar itu)
  3. pastikan gambar korang 2 trang, x blur or kabur
  4. kalau x nak gune gambar pown x pe,korang boleh bagi tahu tema ape yg korang nak.
  5. pada permulaan, syed akan ambil 3 org yg terawal. sebagai percubaan,
  6. kalau tak keberatan,yg belum follow boleh lah follow blog Syed. ini supaya,klau ade sebarang perubahan,syed akan postkn di sini dan mudah untuk korang tahu.
  7. kalau header dah siap,Syed akan bagi tahu di blog dan juga facebook ok...
  • itu je caranya. mudahkan..?? ingt,,,siapa yg terawal ok...
  • syed x mengenakan sebarang bayaran coz syed bukan expert sangt..ok...
  • itu je lah yg Syed nak bagi tahu...hehe...
  • ok,,,bye2,,,assalamualaikum..

4 comments:

queen aida said...

hye!try buat tuk queen plak bole?
preview nnt link ke email queen booduckeciktuit@yahoo.com.ok?

theme: soft pink n purple. :)

**i trust u darl!

queen aida said...

hye!try buat tuk queen plak bole?
preview nnt link ke email queen booduckeciktuit@yahoo.com.ok?

theme: soft pink n purple. :)

**i trust u darl!

ANATI SOKI said...

hehehe.. buat anat satu!! hehehehehhe :p

Dya Aisya Helyka said...

Nak jugak kalau gitu :)