Jam 12 : 34 pm...

Mood : Menahan Kepenatan
Location : Ruang Tamu Rumah
Weather : Baik-baik sahaja
Time : 8.37pm
In My Mind : Bila lah assignment nak siap...
Photo & Edit by : Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya (Beginner)


Assalamualaikum....
Jam 12:34pm.....Ketika ini aku dan classmate sedang rancak berbual sementara menungu kelas yang berikutnya pada jam 3.30pm. huh..memang boring menungu kelas yang akan bermula 3 jam dari waktu itu.

Alhamdulillah kerana kolej aku ini berada betul-betul di tepi pantai Port Dickson. Jadi tak lah terlalu bosan kerana dapat melihat pantai dan mendengar bunyi ombak yang menenangkan jiwa. 
Tambahan lagi,aku dan classmate sedang rancak berbual mengenai cerita Man vs Wild (Discovery Chanel) dan Maharaja Lawak, ia menjadikan keadaan yang boring itu menjadi sesuatu yang gembira disamping dapat mengeratkan lagi hubungan aku dan classmate aku yang lain.

13 comments:

Hayati Hamzah said...

semua pic kat blog ni cun2 :'( jeles!

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Hayati ; terima kasih,,,sy baru je lagi nk beljar...

Mekar said...

Salam. Suka ambik gambar ya. akak pun suka juga tapi tak cukup ilmu lagi ni.

from : mymekar.com

Encik Suami said...

seronoknye kolej tepi pantai. Mesti best kan? agak2..tension..boleh dok tepi pantai sambil nikmati angin bayu pantai.

jemput terjah new entry

1) (>.<) Untukmu (>.<)

2) (>.<) Bile Senin Menjelma (>.<)

josrevalution said...

salam kenai otai..huhu..pasti blogger otai nie..folo u blog..pls folo back n give pengajaran..huhu..

cara mudah dapat backlinks sebanyak 6,103,515,625!

ERYNAAKMA said...

huhhhuhhu kalau amik gambo akak mesti tambah2 jelita

cantekk said...

haha betol2...
bile la nk buat folower photoshoot ni..
hihi ;-D

Nurul Natasya Amir said...

Da follow.Nic blog dude.Follow back ;)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Mekar ; kalau x cukup ilmu tp minat,kite leh same2 beljar...=)


Encik suami ; hehe...best2...angin kuat n meang tenang je klau lepak kt citu...


josrevolution ; thanks bro...hehe...aku bkn blog otai lgi,,,aku baru je lagi dlm dunia blogger..=)


eryneakma ; hehe...sudah semestinya cantik,,,hehe


cantekk ; good idea 2,...tungu sy dh betul2 expert dlm dunia fotography in,insyaallah sy akn buat...amin...


nurul natasya amir ; thanks nurul...=)

MuMMy CHoMell said...

Salam Knal syed..

boleh kongsi2 ilmu photog ni x? MC mmg giler gak amik gmbr.. jom singgah cni jap..

http://mumlittlemonster.blogspot.com/2011/04/mungkingkah-jadi-kenyataan.html

Syed Hilmi Syed Yahya said...

mummy Chomel ; boleh insyallah...syed pon still nga beljar lgi dlm bidang nie,ape yg syed thu,syed akan ajar..yg penting minat n kene rajin bertanye....

Shahirah Zainol said...

niceeeee ;)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Shahirah ; thanks shahira...=)