Kayak oh kayak.....

Mood :Gembira....
Location : Ruang Tamu Rumah
Weather : Ada guruh (maybe nak hujan)
Time : 10.30pm
In My Mind : yahoo...!! Assignment dah siap..!
Photo & Edit by : Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya (Beginner)

Assalamualaikum.... 

huh...Dah lama tak naik kayak. rasa rindu dibuatnya. Kali terakhir aku main kayak waktu sekolah menengah ketika tingkatan 5. Waktu itu,sekolah aku buat satu aktiviti khas untuk semua pelajar yang berjawatan di sekolah itu. 

Sebelum naik kayak,ada orang yang bagi taklimat menengenai kayak ni. Lepas je tamat taklimat, pelajar kene pilih pasangn masing-masing. Pelajar lelaki kene pilih pelajar wanita untuk menaiki kayak bersama. 

Waktu tu,aku la orang yang terakhir pilih pasangn. Sebabnya,aku seorang yang pemalu waktu sekolah dulu. Lepas je pilih, aku pon berkayak bersama rakan aku. Fuh...memang seronok dan ada rasa nak terbalik pon ada. 

Apa yang paling aku tak boleh lupa mengenai kayak ni adalah kawan aku melangar kayak yang aku naiki. Kayak dia ternaik dan berada betul-betul di tengah,di bahagian atas kayak aku. kemalangn ni betul-betul berlaku di hadapan aku, Alhamdulillah semuanya selamat dan tiada sebarang kecederaan.

 Gambar kayak ni aku tangkap di kolej aku kerana kolej aku betul-betul di tepi pantai Port Dickson.


 

7 comments:

Nurna Azrin said...

kayak? kayap nak tak? hihi

HonEyBuNNy said...

best kayak..heheheh

Shahirah Zainol said...

haha mcm best ja ada kemalangan kayak plak. nasib baik x serius ya?
awk try la water rafting. lagi bezzzz.

yanie said...

guna d7000 ek? bes tak? tgk mmg canggih

Nulia said...

uu~~~bestnyer !!!! saya suka kayak-mayak ni lebey2 lagi water rafting yg ditulis olh Shahirah Zainol ..best bebangat!

NURUL NAJWA said...

whoa! kayak bes sungguh!! love kayak!! XD

Syed Hilmi Syed Yahya said...

nura ; tak nak ar...huhu

HonEyBuNNy ; betul2...memang best...

Shahirah Zainol ; yup...x serius pon..water rafting x pnah dngar pon lgi...

yanie ; hehe...sy gune nikon D3100 je...gmbar je just nk dpt kn inspirasi je...huhu

Nulia ; hehe,,,memang best,,,waa,,,x thu pon ape bende water refling 2,klau ade rezki nk tary lar...

nurul najwa ; best2...tapi penat nk mengayuh...hehe