Photoshot with My 1st Customer

ASSALAMUALAIKUM

Seperti yang anda sedia maklum,entri saya sebelum ini ada menceritakan mengenai :
Jadi,hari ini saya nak tunjuk hasilnya kepada anda semua...
kalau anda nak tahu siapa pelangan saya ni,jom terjah blog dia di SINI
sebelum itu,saya nak bagi tahu yang saya bukanlah seorang profesional photographer..











16 comments:

Alia Natasha said...

beginner ke nie ? alia rasa dah seniorr kottt ! :P

nelly said...

wow !!
lawanya !!!

Cikin said...

bukan macam beginner ! Pro ! (:

Syed Hilmi Syed Yahya said...

alia natasha ; beginner,kalu x caye g tanye wife syed..hahaha

nelly ; thanks nelly..!!

cikin ; thanks...tp wase syed mcm beginner je...

asmaliey said...

cun2 gambar nyer!i loikee

munira hashim said...

chantekk..nak jugakkkkk

Syed Hilmi Syed Yahya said...

asmelie ; thanks asma,baru nk belajr lgi ni,,,huhu

munira ; thanks munira,klau nk kene ar dtg melaka...hehe

hanisa sabrina said...

kalau photo mcm ni kau kata beginner . aku tak tahu lah bila dah senior.

SURE MALATOPPPP !!!!!

Syed Hilmi Syed Yahya said...

hanisa sabrina ; hahaa...amin40x..!! hehe..harap2 cm 2 lar...

Kuronofu91 said...

huihhh...bila la nak dpt beli d3100 niiiI~~~~~~

sofeafaudzi.photography said...

love this!

Citarasa Rinduan said...

wah!!!
kak ayu suka gambar diatas..
sangat cun!
terbaiklah dik

izwanie azieda said...

giler sweet la. comel sangat. nice syed. teruskan lagi :) sukasukasuka.

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Kuronofu91 ; kumpul duit plan2..lps 2 beli lar 1 nnt...huhu

sofeafaudzi.photography ; thanks sofea..!!

Citarasa Rinduan ; terima kasih sngt2..!!

izwanie azieda ; thanks coz suport me..

zulhilmidin said...

cantiknye...

Booja said...

lawa3..(thumb up)