2 keping gambar je

Mood : Selalu sangat mengantuk
Location : Ruang tamu rumah
Weather : Malam yang sejuk dek angin yang bertiup.
Time :  9.20pm
In My Mind : Ada sesiapa nak jadi model aku untuk photoshot di Melaka..??
Photo & Edit by : Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya (Beginner)
My Photography Page : SYED HILMI PHOTOGRAPHY

ASSALAMUALAIKUM...

Hari ini abang aku SYED IZZAT mempelawa aku untuk berjoging di taman rekriasi di Sungai Udang Melaka. Aku pada mulanya nak ikut joging bersama,tapi tiba-tiba jadi malas. Tapi,aku ikut juga hanya untuk mengambil gambar di kawasan itu. 

Pada mulanya aku harap kawasan itu ada pemandangan yang cantik dan mempunyai bunga yang menarik,tapi sebaliknya. Aku berada di situ hanya dapat tangkap beberapa keping gambar sahaja dan tidak lebih dari 5. Antara gambar-gambar itu ialah seperti di bawah ini.

 

10 comments:

atien rashidi said...

second pic yg pokok to cantik ok HAHA

loikeeeee

Syed Hilmi Syed Yahya said...

atien rashidi ; thanks atien...=)

Sery Suryani said...

lawanye..

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Seri suryani ; Thanks suryani...=)

zuhaida said...

2 keping je pun . cantik jugak :) hee . suka gambar pokok tu .

Syafiq Rosli said...

nice not bad bro..

Rozuan Ismail said...

suka gmbr langit tuh =)

Azah Daud said...

smart . usahe lagi lebih lagi .

MIRA :) said...

smart picta

Syed Hilmi Syed Yahya said...

zuhaida ; thanks zuhaida...=)

Syafiq rosli ; thanks bro...=)

rozuan ismail ; hehe..thanks rozuan...

azah daud ; thanks azah..=)

mira ; yeke nie..?? hehe..thanks...=)