Main guitar.

Mood : Selsema dah menganas
Location : Ruang tamu rumah
Weather : Cerah,panas dan berangin.
Time :  11.55am
In My Mind : Ada sesiapa nak jadi model aku untuk photoshot di Melaka..??
Photo & Edit by : Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya (Beginner)
My Photography Page : SYED HILMI PHOTOGRAPHY


Assalamualaikum....

Dah lama aku tak main guitar. Bila main je,habis semua cord aku lupa. Ada sesiapa di sini pandai main guitar..?? lagu ape yang paling anda suka main..?? 

Kalau aku,aku pandai main lagu "you and me" by 'lifehouse' dan lagu "Dan Sebenarnya" by 'Yuna'. Itu je lar yang aku pandai main. Lagu lain pon aku tahu juga,tapi kene tengok pada cordnye je lah. 
 
Aku mula main guitar ni selepas aku habis SPM. Aku belajar main guitar semuanya dari internet dan buku. Sebenarnya dah lama aku minat nak main guitar ni,tapi cuma tak ada peluang. Tapi sekarang aku dah kurang main guitar kerana aku lebih minat untuk mengambil gambar,berbloging dan sebagainya kecuali aku boring dan ada kawan untuk main guitar,baru lah aku nak main guitar. 



IN this photo Mr Anep

10 comments:

cucu umie said...

aku xlyn sgt guitar nie..haha mybe aku nie xad seni kot..haha

NURUL AINI NORAZMAN said...

photoshoot kat melaka?? mcm best nih,.=p

Mr Anep & Mis Mira said...

mcm aku je..hahahaha..

Syed Hilmi Syed Yahya said...

cucu umie ; hehe..aku pon just layan time boring je....

nurul aininorazman ; yup...nk join..??

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Mr anep ; hahaha...wt x kenal ar lak..hehehehe

Anis Aryna Shamsuddin said...

wahhh2.. ph0t0sh00t lahhh.. bestnyeee.. :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

anis aryana shamsuddin ; yup...nk join..?? hehe

diana said...

akak pandai main gitar..
tapi petik2 je la..
cordnye ke lauttttttt!!!
heheheh
jangan marah!!

Anis Aryna Shamsuddin said...

b0le kew kalau na j0in? huu.. *muke ta malu. :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

diana ; hehe...ok lar 2..thu gk maiye...hehehe..x pe2..x maah pon...

anis aryna shamsuddin ; boleh2..jom datang kt melaka....