IN MY CAMERA LENS - PART 9 ; one day at Port Dickson with my friend

ASSALAMUALAIKUM


hai semua reader2 blog Syed...pasti korang semua x sabar menunggu entry syed mengenai IN MY CAMERA LENS - part 9 nie kn...entry mengenai gmbar siapa x suka kan,,,pasti ramai suka...hehe...tp Syed mintak maaf kerana gambar yg Syed shoot semenjak dari part1 hinga pat9 nie x berapa canrik sangat kerana syed bukan expert snap gambar nie. Syed beginner lagi,baru je bulan 11/2010 Syed ceburi bidang nie, n x de guru pown yg mengajar Syed. just belajar sendiri dan wt research kt internet. klau ade siapa2 yg sudi nk ajar Syed,syed alu-alukan,,,hehe,,,ok lar,,,masa untuk tengok gambar sekarang....heheh...

 ini bukan model ye,ini kawan syed kt kolej....namanya Izzi Hayat,tingal di Selangor,,,
orangnye simple,sempoi n suke melawak.....hahaha
nasib n beruntung lah siapa yg keluar ngn Syed,memang pic dier ar yg banyak Syed snap nnt...hehe
ok lar....itu je dari syed dalam bahagian 9 nie...
Syed harap anda semua terhibur....
kalau ade nasihat,bgitahular kt ruang komen ye,,,hehe...
assalamualaikum...

17 comments:

meaw said...

syoknya jadi model . teringin nak jadi model syed gak ni :D

SyedGraphiX said...

wahhh.. lawa gmbar..

jomm tgk shoutbox mana satu pilihan anda? http://syedgraphix.blogspot.com/2011/01/shoutbox-mana-satu-pilihan-anda.html

Syed Hilmi Syed Yahya said...

meaw ; hehe...boleh je,,tp syed x expert sangt snap gmbar nie....

SyedGraphix ; thankz...syed akn terjah ke sane...hehe

whitecappuccino said...

suka gambar pemandangan.cantik!wah! jadi model dia tu..

Syed Hilmi Syed Yahya said...

whitecappuccino ; thankz...hehe,,,sape yg kelauar ngn syed,dier ar yg wajib dipakse oleh syed untuk jadi model,,,hehe...mcm kawan syed nie,,,hehe

Hanis said...

cantekk shot ! :)

Cik Mimie said...

picca semua smart2..
nk jadi model gak leh x???ngeh3x..

Amirrah Zawani said...

gambar last yg burubg2 tu mmg smart lah :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

hanis ; thankz hanis...!!


Cik mimie ; thanzk cik mimie..!! nk jadi model boleh je,,,hehe


Amirrah Zawani ; thankz sangt amirrah..!!

waalllaa! said...

yang gambar burung2 tu saya sue..bykkan practice lagi.. kena byk berimaginasi output dr angle mane awak nak shoot..bykkan try n error..nnt bykla dpt experience..

Syed Hilmi Syed Yahya said...

waallla ; thankz for the information...syed akn try...heh

bieha-chan :) said...

cantek gile gamba!!!geram! :)

ruby bieha said...

wah beznye dpt kuo ngan syed ambil gmbo..gmbo cntik..suke2

Syed Hilmi Syed Yahya said...

bieha-chan : ; thaznkz bieha-cah,awk pown leh snap pic mcm nie gk...


ruby bieha ; hehe,,,rezeki sape ar nnt....heh...

akubest501 said...

syed: mmg smart model ni...hehehe

Syed Hilmi Syed Yahya said...

akubest501 ; hehe...ini pown syed pakse dia,,,klau x dia segan...haha

ceritaSAIA ^_^ said...

lawaa gylaa. teringin nak jadi photographerr .