MAKAN LAUK DAN NASI SEMALAM JE LAR.....


ASSALAMUALAIKUM...

  • Biase ar semenjak duduk rumah sewa nie... 
  • Makan pon kene catu... 
  • Bukan sebab nak diet... 
  • Tapi nak save bajet & bajet dah lari jauh pecut 100m ,,,hahaha... 
  • Bile dah masuk sem 4 nie,,macam2 bende nak dibeli.. 
  • Nak beli buku,pen, Photostat nota & macam2 lagi ar...
  •  Semalam je duit Syed tingal RM 2 je,,,haha,,, 
  • Nie sume sebab nak photostat nota dari lecture... 
  • RM2 tu pown just nak gune isi minyak untuk balik rumah...huh...

 gambar contoh dr google
  • Nasib baik ade sardin.. 
  • Malam hari khamis makan sardin & nasi,,n lebihan sardin & nasi,jadi makanan tengah hari  pada hari jumaat...just panaskan balik.. 
  • Nasib baik my housemates pown join same...ade ar gak geng...hehe  
  • haha,,agak sedihkan...tp yg penting x lapar n rezeki halal...hehe... 
  • Ape-ape pon,dont try this at rumah sewa,,hehe,,,can try if Syed join to,,,hehe

4 comments:

whitecappuccino said...

alahai ciannyer !! tapi sardin sedap ape..mahal lak tu..kalo hari2 mkn ni tak larat nak telan gak ..

Syed Hilmi Syed Yahya said...

whitecappuccino ; kalau sardin murah x sedap....hehe..betul2,klau selalu mkn sardin je,tekak pown dh x terima,,,

Monalea said...

ala siannya si bujang ni. xpelah.biasalah hidup bujang.akak yg dah kawin ni pun malas2x masak sardin jugak dicarik

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Monalea ; haha..ingt kn org bujang je mcm nie,dh kawin pown same,,yg pentin,rezeki halal,,,hehe