Kesan Brodband...

ASSALAMUALAIKUM

  • huh...Memang teruk betul perangai aku kalau dapat pinjam brodband dari roommate aku walaupon seketika. Kalau dah dapat pinjam tu,pasti la nak online BLOG dan FB. betul tak..?? hahaha,,,
  • Teruk betul kesan brodband kepada aku. Ini kerana,kalau aku dah dapat online,aku susah untuk buat benda lain contohnya main game,ulangkaji ataupun belajar.
  • Aku rase lebih elok roommate aku ni tak kasi aku pinjam. Tapi,pasti nanti aku tak dapat nak update blog. huh,tak boleh jadi nie. ini maknanya lebih baik dia kasi aku pinjam brodband dia. hahahaha...



guna kamera handset Nokia 5300 Express Music


10 comments:

Abang Zam said...

kau tak kisah kan kalau aku ni membankang? kau baca belog aku? kau tahu genre belog aku tak?

kau kasi aku buat experiment kat sini?

kalau kau tak tahu kau baca header belog ak..

keep in touch..aku suka buat-buat kool dekat belog orang

faralovexx said...

haiyoo,,,tajuk tu cam side effect broadbnd jer..upenyer sal bnde laen..buat suspen jer..huhuhu

Syed Hilmi Syed Yahya said...

ZAM ; aku dh bace dh kt header 2,jd aku x ksah...setiap org ade care penulisan masing2,...

faralovex ; hahaha..x de lar....just kesn pada pemilik blog ni je...huhu

Abang Zam said...

ok..its ok kan kalau aku sindir benda yg sangat normal kt dunia sekarang ni..realiti tu perit..admit it

aku suggest kau azizanismail

member aku..foto-tangkap yg aku salute

its good for u

Syed Hilmi Syed Yahya said...

zam : betul2..lgi pon bende betul,yg terase 2 hrp2 dpt berubah...thanks kasi link 2..=)

Abang Zam said...

kalau tak terasa tu pun sebab hati batu kasi tutup 1 hati jadi batu

sama2

kau jangan panas dgn apa aku cakap dekat belog untuk budak-budak macam kau..

foto-tangkap itu seni..tapi

Abang Zam said...

btw, rajin usya belog aku..kalau kau sudi lah

tapi belog aku takda gamba artistic doh

fasha said...

nampaknye awk kena la ade broadband sendri gamaknyee,,
boley la awk update belog slalu..hehe

Dea said...

sama la kita..:P

misSbLurRy said...

xpernah ada broadband....
sob sob