Photoshot With Secret Man

Mood : boring dan boring.
Location : Ruang tamu rumah
Weather : baik,boleh keluar malam ni.
Time :  8.55pm
In My Mind : Manchester united boleh menang ke malam ni..?
Photo & Edit by : Syed Muhammad Hilmi Bin Syed Yahya (Beginner)
My Photography Page : SYED HILMI PHOTOGRAPHY

Assalamualaikum....

Photoshot...dah lama aku tak buat aktiviti Photoshot. Kalau aku pelawa anda untuk jadi model aku, nak tak..?? pasti ramai yang nak. Kalau nak jom kita keluar ke bandar Melaka. Tapi aku tak expert sangat seperti jurugambar professional.  Tapi kalau aku selalu snap dan belajar dari segi kesilapan,insyaallah aku boleh jadi photographer professional suatu hari nanti.

Balik kepada tajuk utama. "Photoshot With Secret Man" memang seronok kerana modelnya ialah kawan aku sendiri dan apa sahaja yang aku suruh buat,dia akan buat. Tetapi identitinya dirahsiakan. Nak tahu kenapa di rahsiakan..?? identiti dirahsiakan kerana dalam gambar ini anda tidak akan nampak wajah sebenar model ini. Kalau tak percaya,jom kita tengok gambar di bawah ini,






p/s : jangan lupa like fans page Syed Hilmi Photography di facebook ye. Disana lebih banyak lagi gambar yang syed tangkap.

18 comments:

Shahirah Zainol said...

menarik :)

Rockstar Chan said...

nice :)

QiLna Da'eLuv said...

i LIKE! Nice lah bro ;)

atien rashidi said...

dok melake ? area mane ?

sangat sangat awesome ;)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Shahirah Zainol ; thanks shahirah,,=)

Rockstar chan ; thanks Chan...=)

Qilna Da'eluv ; hehehe,,,thanks a lot qilna...=)

Atien rashidi ; thanks atien...sy melaka kt sg udang...

atien rashidi said...

syed ... ouhhh dekat saje :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

atien rashidi ; owh...best2..leh photoshot nie nnt...hehe

Farhanah Mokthar said...

smart.
keep it up bro :)

atien rashidi said...

syed HAHA bole aje :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

Farhana Mokhtar ; thanks a lot farhana...=)

atien rashidi ; tp sy bkn expert photographer tau....just beginner..=)

ishiko said...

suka gambar kaki.... ^^
Ooo... pic no.2 tu unik.. xpnh ag tgk pic mcm tu..

ouh iena said...

nice one .
minat photography ekk ?
same goes to me ^^

Norizyana said...

nice pic bro..follow you~ ;)

echaRierie said...

nice shoot..!! love it~
especially no 1..
waaa..bygkn kalau ada hantu berdiri kat pintu keluar tue..
haha..gurau ja k..
;D

anismelon said...

nice lorh..boleh jd pro one day..insyaallah...keep it up..:)

atien rashidi said...

syed .. beginner la kite kene belaja dri bwa kan ... mane tao dpt jd yg pro insyaallah :)

cantekk said...

jom maen bowling

una din said...

:)